LAUTTASAAREN SOSIALIDEMOKRAATIT RY Lasy

Lauttasaaren Sosialidemokraatit ry, LASY, on vuonna 1947 perustettu aktiivinen puolueyhdistys. Yhdistys tuo lauttasaarelaista näkökulmaa Helsingin päätöksentekoon ja ottaa laajemminkin kantaa kaavaratkaisuihin, terveydenhoitoon, lasten, nuorten ja ikäihmisten palveluihin, kulttuurikysymyksiin ja moneen muuhun ajankohtaiseen asiaan.  Johtokunnan kokoukset ovat kaikille jäsenille avoimia.

Jäseneksi liittymisohjeet löydät täältä: Liity SDP:n jäseneksi | Sosialidemokraatit

Seuraavat tapahtuat

  • Johtokunnan kokous (aika auki) klo 17:30 Bar 52, Heikkiläntie 2.

  • Syyskokous 24.11. klo 18:00 (Casa Mare)

  • Pikkujoulut 15.12.  klo 18:00 (Casa Mare)

-------------------

13.10 Jäsentapaamisessa keskusteltiin Länsiväylän ympäristön osayleiskaavan skenaarioista. Lyhyesti: tuemme maltillista täydennysrakentaista , mutta emme tue mittavaa merentäyttöä ja suurta asukasmäärän kasvua. Rantabaana on mainio hanke. Löydät koko kannanoton Kannanotot valikosta.

--------------------

LAUTTASAARI-PÄIVÄT

Onnistuneesti vietettiin Lauttasaari-päiviä. Tapaamassa saarelaisia olivat Tuula Haatainen Työministeri, Tytti Tuppurainen, Eurooppa - ja omistajaohjausministeri, Ville Jalovaara kaupunginhallituksen varajäsen , Marika Koski kasvatus- ja koulutuslautakunnan suomenkielinen j., Lauri Muranen kaupunginhallituksen varajäsen, Nasima Razmyar, apulaispormestari, Taru Reinikainen, Helsingin Satama Oy hallitus, vammaisneuvosto ja Pilvi Torsti kaupunginvaltuuston II vpj, valtiosihteeri.

--------------------

Keväällä 2022 yhdistys otti kantaa Länsiväylän ympäristön yleikaavaan. Löydät sen valikosta Kannanotot.

2022 JOHTOKUNTA

Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Marika Koski. Kimmo Sarje siirtyi varapuheenjohtajaksi.

Kokouksen jälkeen klo 19:00 diplomaatti Tapani Brotherus puhui aiheesta Allendesta Mandelaan, muistikuvia Suomen edustamisesta. Väkeä oli runsaasti ja tapahtumassa käytiin mielenkiintoinen keskustelu.

SDP:n tapahtumista Helsingissä löydät täältä:Tapahtumat Archive - Helsingin Sosialidemokraatit (sdp.fi)

Kuntavaaleista 2021 Lauttasaaressa menestyimme. Sosialidemokraattien
kannatus edellisiin kuntavaaleihin verrattuna on noussut noin kuudesta prosentista runsaaseen kahdeksaan prosenttiin. Nasima Razmyar on äänikuningattaremme. Hänen saamansa äänet koko Helsingissä ovat 7888 (6%). Toinen äänikuningattaremme on ensikertalainen Marika Koski 286 (20%) äänellä. Risto Kolanen sai 54 (43%) ääntä ja Kimmo Sarje sai 92 (27%) ääntä. Suluissa on Lauttasaaren äänten osuus kaikista ehdokkaan saamista äänistä.

Kiitos lauttasaarelaisille ehdokkaiden äänestämisestä! Tämä vahvistaa ääntämme.