LAUTTASAAREN SOSIALIDEMOKRAATIT RY Lasy

Lauttasaaren Sosialidemokraatit ry, LASY, on vuonna 1947 perustettu aktiivinen puolueyhdistys. Yhdistys tuo lauttasaarelaista näkökulmaa Helsingin päätöksentekoon ja ottaa laajemminkin kantaa kaavaratkaisuihin, terveydenhoitoon, lasten, nuorten ja ikäihmisten palveluihin, kulttuurikysymyksiin ja moneen muuhun ajankohtaiseen asiaan.  Johtokunnan kokoukset ovat kaikille jäsenille avoimia.

Jäseneksi liittymisohjeet löydät täältä: Liity SDP:n jäseneksi | Sosialidemokraatit

Seuraavat tapahtuat

  • 18.2. klo 13:30 Lauttiksen edessä. Aiheena Länsiväylän ympäristön osayleiskaavan skenaariot. Paikalla kaupunkiympäristölautakunnan jäsen kansanedustaja Eveliina Heinäluoma ja varajäsen Olli-Pekka Koljonen.
  • Johtokunnan kokous 2.3.2023 klo 17:30 Bar 52, Heikkiläntie 2.
  • Kevätkokous 8.3. klo 18 (paikka vahvistuu myöhemmin). Kokouksen jälkee puhuu kansanedustajaehdokas Jukka Kekkonen, suomalainen oikeushistorian ja roomalaisen oikeuden emeritusprofessori Helsingin yliopistossa
  • Teltan isännöinti 4.2.2023 SDP:n vaalistartin yhteydessä Jätkäsaaressa

-------------------

4.1  Yhdistys teki retken Kimmo Pyykkö - museoon Kangasalle tutustuen näyttelyyn Kimmo Kaivanto Politiikka ja poesia. Oppaana toimii näyttelyn kuratoinut Kimmo Sarje.

-------------------

15.12. Yhditys päätti osallistua Lauttasaarelaisten yhdistysten yhteiseen kannanottoon Länsiväylän ympäristön osayleiskaavan skenaarioista. 13.10  Jäsentapaamisessa oli keskusteltu asiasta ja tehty oma kannanotto.  Lyhyesti: tuemme maltillista täydennysrakentaista, mutta emme tue mittavaa merentäyttöä ja suurta asukasmäärän kasvua. Pyöräilybaana on mainio hanke. Löydät yhdistyksen kannanoton Kannanotot valikosta.

2023 JOHTOKUNTA

Puheenjohtajaksi valittiin Marika Koski. Kimmo Sarje valittiin varapuheenjohtajaksi.

SDP:n tapahtumista Helsingissä löydät täältä:Tapahtumat Archive - Helsingin Sosialidemokraatit (sdp.fi)

Kuntavaaleista 2021 Lauttasaaressa menestyimme. Sosialidemokraattien
kannatus edellisiin kuntavaaleihin verrattuna on noussut noin kuudesta prosentista runsaaseen kahdeksaan prosenttiin. Nasima Razmyar on äänikuningattaremme. Hänen saamansa äänet koko Helsingissä ovat 7888 (6%). Toinen äänikuningattaremme on ensikertalainen Marika Koski 286 (20%) äänellä. Risto Kolanen sai 54 (43%) ääntä ja Kimmo Sarje sai 92 (27%) ääntä. Suluissa on Lauttasaaren äänten osuus kaikista ehdokkaan saamista äänistä.